Egenskaper

Beatrice Ander

Målfokuserad ledare och säljare

 

Uppnå bättre och roligare försäljning för dig eller ditt team.

Jag ger stöd för att hålla motivationen uppe för att stärka både kropp och sinne.

 

Nedan kan du ta del av mina styrkor och hur jag kan vara av nytta för både ditt yrkes- och privatliv.

Beatrice Ander Consulting

Egenskaper

Ledare

Area Manager på me&i

Jag arbetar idag på me&i, som konsult, och har från att ha haft säljarjobbet som en fritidssyssla arbetat mig till en position som Area Manager med ansvar för 50-60 säljare. Som Area Manager har jag såväl personal- som resultatansvar för mitt team, jag rekryterar och utbildar nya säljare, leder, samordnar och inspirerar min säljgrupp via telefon, mail och personliga träffar, samt arrangerar möten och visningar.

 

Min ledarstil är coachande och just ledande. Jag ställer höga krav på mina medarbetare och ger också allt för att de ska få de verktyg och det stöd de behöver. Med nycklarna motivation och inspiration låser jag upp dörrarna för framgång!

Coach

Sälj- och träningscoach

Bland det roligaste som finns är coaching!

 

Min utmaning är att hålla mina kunders och säljares motivation på topp. Jag anpassar mig efter allas olika behov och förutsättningar. Min viktigaste uppgift är att få dem att känna att de duger precis som de är och att de ska känna sig trygga och nöjda med det de presterar, samtidigt som jag hela tiden får dem att vilja lite mer. Nöjda men inte klara!

 

Säljstöd

Jag arbetar enligt GROW-modellen och ger individuellt stöd till varje säljare och på olika sätt beroende på vad säljaren har för behov. Jag ordnar utvecklingssamtal där vi går igenom säljarnas starka och svaga sidor. Målet är att alla ska känna sig upplyfta och positiva efteråt, stärkta i sina styrkor och redo att möta sina utmaningar. Jag har också arbetat målmedvetet för att få gruppmedlemmarna mer engagerade och känna en större vi-känsla vilket har gett gott resultat!

 

 

Säljare

Försäljare och säljstödjare

Jag älskar att sälja och även att hjälpa andra att själva hitta lusten att sälja.

Träningsmotivatör

Stryketräning för bättre prestationer

Som person är jag kreativ, energisk och målfokuserad och försöker att alltid förbättra mig, gruppen och företaget.

Styrketräningen är min oas när jag ska göra något för mig själv och ambitionen är att vara på gymmet 5 gånger i veckan. Genom träningen stärker jag både kropp och hjärna för att prestera bättre, både fysiskt och i arbetslivet.